Borrelen met vrienden – tips

Borrelen met vrienden is altijd leuk. Staat er een gezellige borrel op de planning, maar weet je niet zo goed wat voor soort hapjes je allemaal kunt maken voor erbij? Een borrel is natuurlijk niet compleet zonder lekkere hapjes. Hieronder vind je een aantal tips. 

Nacho’s

Nacho’s doen het altijd goed! Zo’n schaal is vaak binnen een mum van tijd leeg en je hoeft er niet lang in de keuken voor te staan. Bovendien zijn er verschillende opties, waardoor er voor ieder wat wils is. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit een pittige, of een milde variant. Ook qua toppings is er veel mogelijk; ga bijvoorbeeld voor pepertjes en tomatensalsa, of kies voor guacamole en koriander. Uiteraard mag een flinke laag kaas ook niet ontbreken.

Stokbroodjes

Uiteraard mag ook stokbrood niet ontbreken. Je kunt er allerlei verschillende smeerseltjes op doen, zoals hummus, kruidenboter, maar ook verschillende soorten kazen. Met het beleg valt goed te variëren, zodat er verschillende smaken zijn waar men uit kan kiezen. Ga bijvoorbeeld voor 4 verschillende smaken, zowel zoet als hartig, zodat er voldoende opties zijn.

Tapasglaasjes

Het oog wil natuurlijk ook wat, en wat is er nu leuker dan gezellige tapasglazen, gevuld met allerlei hapjes? Ook hier kun je alle kanten mee op. Olijven, zongedroogde tomaten en mini-gevulde wraps; het kan allemaal. Serveer de glaasjes op een mooie grote schaal en genieten maar!

Borrelbox

Heb je geen zin om zelf allerlei hapjes te maken voor de borrel? Bestel dan een borrelbox! Je kunt een borrelpakket online bestellen, zodat je zelf niet in de keuken hoeft te staan. Er zijn verschillende borrelboxen waar je uit kunt kiezen. Zo is er een pakket met wijn, bier, of fris en ontvang je naast hapjes en drankjes ook nog eens gratis digitaal entertainment. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een pubquiz, truth or fiction of Team Building Bar Run.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *