Caveman BBQ

Barbecueën als een echte chef-kok. Met de Caveman bbq zal dit zeker lukken. De oervorm van barbecueën is het ‘flame grilling’ van vlees en vis boven een open vuur. Met een robuust wiel bepaal je zelf de afstand tussen het vuur en het vlees waardoor je altijd volledig controle behoud over de temperatuur. Druppels vet worden eenvoudig afgevoerd via een V-vormig rooster waardoor er geen ongewenste vlammen zullen ontstaan. De gewenste grillsmaak komt zo optimaal tot zijn recht, of je nu kiest voor een bavette en côte de boeuf, een sappige hamburger of een zacht stukje vis.

Geschikt voor langdurig gebruik

De Caveman bbq is voornamelijk gemaakt van 3mm dik cortenstaal. Dit staal is net zo sterk als RVS waarbij de roestkleurige bovenlaag de bbq beschermd tegen verder roesten. Het grillrooster, de aslade en de ombouw zijn gemaakt van hoogwaardig RVS. De binnenkant van de Caveman grill is bedekt met vuurvaste stenen. Hierdoor krijgt de bbq extra hittestraling waardoor er een gelijkmatig grillproces ontstaat. Deze stenen zorgen er ook voor dat de stalen buitenkant door de hitte niet zal vervormen. Voor het vuur kan je gebruik maken van mooie stukken hout die een lange tijd mogen branden. De bbq krijgt hierdoor direct een functie als terrashaard. Natuurlijk kan je ook kiezen voor kwalitatief goede houtskool als basis voor de bbq.

Twee formaten

The Caveman Grill is leverbaar in twee verschillende maten. De Home is geschikt voor 2 tot 12 personen, terwijl de Classic groepen tot 24 man van gegrild vlees, vis en groenten kan voorzien. De Caveman bbq is eenvoudig te (de)monteren en hierdoor goed te transporteren en met een optionele hoes kan de Caveman buiten blijven staan. Het uitneembare rooster is eenvoudig schoon te maken en door de vier zwenkwielen is de grill eenvoudig te verplaatsen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *