vegan granola

Er zijn meerdere redenen waarom iemand voor een veganistische lifestyle gaat. Misschien omdat ze zich inzetten voor het milieu of omdat ze tegen dierenleed zijn. Kortom er zijn genoeg redenen waarom iemand besluit vegan te worden. Dit betekent ook dat zij voortaan geen vlees, vis en gevogelte eten. Maar wist je dat zuivel, eieren en honing ook hierbij horen? Nou denk je misschien ik dacht dat dat wel mocht. Voor veel vegetariƫrs mag dit wel, maar veganisten gaan nog een stapje verder. Kortom, veganisten eten geen producten waarbij een dier een rol heeft gespeeld.

Veel fabrikanten verwerken honing in hun granola, dit maakt hun granola niet vegan-proof waardoor de veganisten eigenlijk dit product niet kunnen eten. De vegan granola van Havery wordt gezoet aan de hand van plantaardige siropen zoals agavesiroop, ahornsiroop en kokosbloesemsuiker. Benieuwd naar de granola smaken die beschikbaar zijn? Bekijk de webshop en bestel. Weet je nog niet helemaal zeker of je de smaak lekker vind of niet? Probeer dan een proefpakket en ontdek je favorieten.

Ontdek de voordelen van veganistisch eten

Als je dierlijke producten laat staan stap je over naar andere voedingsstoffen. Kies je voor pure voeding? Dan bestaat je dieet voornamelijk uit producten zoals granen, groenten, fruit en noten. Een veganistische lifestyle heeft verschillende positieve effecten op de gezondheid zoals een lager risico op hartziekte en bepaalde vormen van kanker. Een goede reden om dit eetpatroon te overwegen, of tenminste te minderen met vleesconsumptie. Hoe dan ook, met deze granola weet je dat je ook echt veganistisch aan het eten bent.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *