Dingen die je met je date kan doen voor een leuke dag in Zwolle

Je hebt met je date een dagje afgesproken in Zwolle. Alleen zijn jullie er nog niet uit wat jullie willen gaan doen. Een onvoorbereide date is natuurlijk niet wat je wilt. Daarom helpen wij je met deze blog! We vertellen je de leukste plekjes in Zwolle en geven je inspiratie om er een leuke dag van te maken.

Uit eten 

Het klinkt natuurlijk heel van de hand liggend, maar je kan erg goed uit eten in Zwolle, bijvoorbeeld bij Blij Zwolle. Er zijn veel leuke plekken om te dineren of te lunchen. Daarnaast is een restaurant een goede plek om je date beter te leren kennen. Je kunt veel opmaken uit het gedrag van je date. Een belangrijke tip voor de eerste date is wel om schuin tegenover elkaar te gaan zitten. Zo hoef elkaar niet de hele tijd recht in de ogen te kijken. Je kunt deze momenten bewust kiezen en zo wordt het niet ongemakkelijk.

Neem je date op sleeptouw

Lekker samen Zwolle verkennen op de eerste date. Als local ken je vast alle mooie plekjes die je kunt laten zien aan je date. Samen gewoon een mooie wandeling maken door de binnenstad en door het park. Een perfecte activiteit om elkaar wat beter te leren kennen en te praten over van alles en nog wat.

Escape room en bowlen

In Zwolle heb je ook de mogelijkheid om te gaan bowlen of een escape room te doen. Tijdens deze activiteiten krijg je goed te zien met wie je te maken hebt. Je komt erachter hoe slim of fanatiek je date nou eigenlijk is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *