Dit zijn de voordelen van een Le Creuset aanbieding

Ken jij het merk Le Creuset al? Dit is een merk dat vooral bekend staat vanwege zijn grote assortiment aan pannen, en dan wel geëmailleerde gietijzeren braadpannen. Misschien kun je je zo’n grote, zware, oranje pan wel voor de geest halen? Dat is de klassieke oranjerode cocotte van Le Creuset. Maar naast deze specifieke soort pannen lever Le Creuset ook keukentoebehoren zoals spatels, springvormen en waterketels. Het merk bestaat al sinds 1924 en heeft dus een oude historie. Maar wat zijn nu precies de voordelen van een gietijzeren pan ofwel de Le Creuset aanbieding?

Materiaal, kleuren en inbranden

Het materiaal van de pan is zoals gezegd gietijzer. Dit is zwaar, maar geeft gelijkmatig warmte af als de pan eenmaal goed warm is. Ook is het duurzaam materiaal omdat het lang meegaat en herbruikbaar is. Verder is de pan beschikbaar in allerlei leuke kleurtjes. Zowel hip als retro, helemaal van deze tijd dus. Een Le Creuset braadpan is zowel van binnen als van buiten helemaal geëmailleerd. Dit maakt dat je de pan niet hoeft in te branden, maar gelijk kunt gebruiken. Wees wel voorzichtig met de pan: was hem met de hand af en doe het deksel er voorzichtig op. Volgens Le Creuset kan de pan in de vaatwasser, maar als je echt zuinig op je pan bent, doe het dan niet. De pan is inzetbaar op alle mogelijke warmtebronnen.

Garantie, oren en bakken

Wist je dat op deze pan een levenslange garantie zit? Dan moet het toch wel goed zijn? Misschien heb je de pan zelf wel van je oma geërfd! Verder zitten aan beide kanten van de pan twee grote oren. Zo houdt je hem makkelijk vast. Je kunt de pan ook in de oven plaatsen om er bijvoorbeeld brood in te bakken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *