Goede pizza bestellen in Rotterdam

pizza bestellen in Rotterdam

Iedereen is wel bekend met Domino Pizza of New York Pizza. Er wordt volop gereclameerd voor deze bedrijven en de pizza’s zijn er ook echt fantastisch. Daarnaast zijn er ook restaurants bij jou in de buurt waar je heerlijke pizza’s kunt laten bezorgen en waar je volop kan genieten. Dat is iets wat niet veel mensen weten. Vaak kom je de restaurants wel tegen in het straatbeeld, maar ben je er niet altijd van op de hoogte welke restaurants ook werkelijk bezorgen. Daarom beantwoorden wij graag je vraag: Waar kun je pizza bestellen in Rotterdam en deze laten bezorgen?

pizza bestellen in Rotterdam

Vegan Pizza Bar

Deze zaak is vooral geschikt wanneer je vegetarisch wilt eten en je zelfs vegan kaas wilt eten. Je bent zeker niet de enige. Hier kun je heerlijke vegetarische gerechten eten, waaronder een geheel vegetarische pizza. De pizza’s zijn home made, dus extra genieten!

De Pizzabakkers Pannekoekstraat

Als je wilt gaan voor extra kwaliteit, dan is deze zaak zeker de moeite waard om bij te bestellen. De pizza’s die ze hier maken, worden gebakken in Italiaanse houtovens. Hierdoor is de bodem lekker krokant, zijn de pizza’s dun, maar wel vol van smaak. De Italiaanse toppings zijn van de beste kwaliteit en heerlijk vers. Voor de prijs hoef je het zeker niet te laten, want de prijs ligt in goede verhouding met wat je ervoor krijgt.

La Pizza – Noord

Bij dit restaurant kun je terecht voor de meest diverse maaltijden, waaronder salades, pasta en antipasti’s. En ook voor wat jij hier gekomen bent: pizza. De pizza’s worden gebakken in traditionele houtovens wat je ook meteen merkt in de smaken die naar voren komen als je de pizza’s eet. Geniet van de lage bezorgprijzen en van de volle smaken die je tegemoet komen.

Very Italian Pizza

Dit is wel een van de bekendste namen in Rotterdam (en ook in andere steden). De heerlijke pizza’s worden gebakken in de authentieke houtovens net zoals je ze kreeg in de jaren 70 in Italië. Verse en eerlijk uitgekozen ingrediënten is waar Very Italian Pizza erg om bekend staat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *