Voordelig, innovatief en compleet

Kamado Joe

Soms moet je een model nieuw leven inblazen, innovatiever en meer mogelijkheden tegen een prijs welke voordeliger is. Dit is gebeurd met de Kamado Joe, gemaakt in China maar een compleet model van uitstekende kwaliteit. Verschillende modellen, maar elk model is startklaar om direct mee te kunnen werken. Drie verschillende, voor elk budget een bijpassend model. Van eenvoudig tot een luxe model, om met de hele familie of vriendengroep van te kunnen genieten.

Kamado Joe

Varianten van een model

Ondanks dat er drie standaard modellen zijn, maken de varianten toch een compleet assortiment waaruit je kunt kiezen. De Joe Junior is het kleinste model met een grillrooster van 34 cm doorsnede, maar heeft dezelfde functionaliteiten als de grotere modellen. Heb je een tuinfeest bij vrienden, of ben je vaak op de camping te vinden kun je de bbq eenvoudig meenemen. Het large model van de Kamado Joe heeft drie modellen, het is een perfect instapmodel waarbij je kunt kiezen uit de Classis 1,2 en 3. Model 3 is het meest innovatief, wel zijn alle modellen even groot.

Compleet geleverd

Welk model je ook koopt van de Kamado Joe, je kunt direct beginnen met grillen. Natuurlijk zijn er wel accessoires om je bbq uit te breiden, en nog optimaler er gebruik van te kunnen maken. Vind je het leuk om je eigen pizza’s te maken, dan kun je de bbq uitbreiden met de pizza oven. De pizzasnijder en de schep, maken het nog eenvoudiger om van je pizza te kunnen genieten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *