Zo creëer je zelf de lekkerste hamburger

Op z’n tijd kunnen veel mensen erg genieten van een lekkere hamburger. Vaak zijn ze toch wel erg lekker buiten de deur en het liefst wil je die dan natuurlijk ook thuis kunnen eten. Je hebt misschien al eens geprobeerd het na te maken, maar dit wil niet lukken. Mocht dit bij jou het geval zijn, dan heb je misschien iets aan de volgende tips om een erg lekkere burger te kunnen bereiden met alles erop en eraan.

Het vlees

Misschien wel het belangrijkste van een hamburger is de burger zelf. Bij veel restaurants maken ze de burger misschien zelf of gebruiken ze burgers van een goede slager. De burger zelf kan namelijk al een heel groot verschil brengen aan de smaak van de burger. Mocht je dus een echt goede burger willen gebruiken, kun je ervoor kiezen bij de slager langs te gaan of online vlees bestellen. Online vlees bestellen doe je dan bij een echte slager. Het is gemakkelijk, het wordt bij je thuis geleverd en je hebt vlees van goede kwaliteit.

De burger

Als je dan vlees bestelt, kun je kiezen voor verschillende soorten burgers. Hier wordt er gefocust op de black angus burger. De black angus burger kan gezien worden als iets echt Amerikaans en als je gaat nadenken, waar zie je vaak van die geweldige burgers? In Amerika! Het kan dus echt een topper zijn om je burger mee te beginnen. De angus burger is erg mals en sappig. Je kunt de burger bereiden op de barbecue, maar hij komt ook goed tot zijn recht als je het in de pan bereid. Bij The Butchery beschikken ze over verschillende soorten black angus burgers, waaronder ook eentje die bereid is met cheddar en jalapeno ín de burger. Zo hoef je die toppings zelf niet meer toe te voegen, mocht je ervan houden.

Maak de burger compleet

Nu je het vlees hebt, is het tijd om de rest van de hamburger bij elkaar te krijgen. Als volgt komt er natuurlijk een goed broodje bij, maar hier kun je volledig je eigen keuze in maken. Houd je van een broodje met sesamzaadjes, dan kun je deze gebruiken. Maar je kunt ook een ander broodje gebruiken, volledig naar je eigen smaak. De rest van de ingrediënten kunnen natuurlijk ook aangepast worden naar je eigen smaak. Het kan namelijk zijn dat je bepaalde dingen niet lekker vindt, laat deze dan vooral weg van je broodje. Je wilt natuurlijk wel goed kunnen genieten en dit gaat niet als je er dingen aan toevoegt die je eigenlijk helemaal niet wilt. Je kunt altijd kijken om het te vervangen door andere ingrediënten om toch een goed gevuld broodje te krijgen, want dat is toch wat je vaak ziet. Denk bijvoorbeeld aan sla, ui, tomaat, saus en bijvoorbeeld bacon of champignons. Als je uiteindelijk een goed gevulde burger hebt is het een kwestie van genieten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *